Đề đánh giá 15 phút môn tiếng Anh lớp 10

Tìm Đáp Án xin giữ hộ đến các bạn Đề khám nghiệm 15 phút lớp 10 môn giờ Anh chương trình mới Unit 2 giúp các bạn củng cố kỹ năng và kiến thức và trau dồi kinh nghiệm hữu ích để gia công bài kiểm tra cũng tương tự một số kì thi khác đạt tác dụng tốt nhất. Chúc quý thầy cô và các em học viên có được nguồn bốn liệu hay mà mình vẫn tìm.

Bạn đang xem: Đề kiểm tra 15 phút môn tiếng anh lớp 10 mới lần 1

Choose the best answer to complete the below passage.

Acupuncture is a size of …(1)… medicine in which thin needles are inserted into the body. It is a key component of traditional Chinese medicine (TCM). TCM theory & practice are not based upon …(2)… knowledge, và acupuncture is a pseudoscience. There …(3)… a diverse range of acupuncture theories based on different philosophies, & techniques vary depending on the country. The method used in TCM is probably the most widespread in the United States. It is most often used …(4)… pain relief, though it is also used for a wide range of other conditions. Acupuncture is generally used only in combination with other forms of …(5)… .

1. A. Changeable

B. Replaced

C. Alternative

D. Oldest

2. A. Science

B. Scientist

C. Scientifically

D. Scientific

3. A. Is

B. Are

C. Was

D. Were

4. A. In

B. For

C. On

D. At

5. A. Way

B. Medicine

C. Condition

D. Treatment

Choose the word that has the underlined pronounced differently from the others.

6. A. Allergy

B. Digest

C. Oxygen

D. Sugar

7. A. Breath

B. Heart

C. Health

D. Head

Choose the word whose main bít tất tay is placed differently from the others.

8. A. Ailment

B. Disease

C. Pultry

D. Nervous

9. A. Acupuncturist

B. Circulatory

C. Ineffectively

D. Vegetarian

Choose the best answer

10. In under a minute, your ____ can pump blood khổng lồ bring oxygen & nutrients khổng lồ every cell in your body.

A. Brain

B. Heart

C. Lungs

D. Vessels

11. The human ____ system is a series of organs responsible for taking in oxygen và expelling carbon dioxide.

A. Circulatory

B. Digestive

C. Nervous

D. Respiratory

12. A healthy ____ between work and play ensures that everyone has a chance to enjoy their lives.

A. Balance

B. Control

C. Equality

D. Share

13. Food & drinks which strongly ____ the body toàn thân can cause stress.

A. Boost

B. Develop

C. Encourage

D. Stimulate

14. “Look at those dark clouds!“ - “Yes, it ____ in some minutes.”

A. Will rain

B. Is going to rain

C. Are going khổng lồ rain

D. Is raining

Choose the word(s) CLOSEST in meaning lớn the underlined word(s) in each of the following questions.

15. Acupuncture can ease nausea and vomiting caused by chemotherapy.

A. Increase

B. Prevent

C. Reduce

D. Spoil

16. Are there any alternatives that might provide better options for gay people?

A. Choices

B. Decisions

C. Judgements

D. Votes

Choose the word(s) OPPOSITE in meaning khổng lồ the underlined word(s) in each of the following questions.

Xem thêm: 12 Giống Chó Thông Minh, Khôn Nhất Ở Việt Nam Và Thế Giới, Top 9 Giống Chó Thông Minh Nhất Thế Giới

17. Compound exercises can increase strength and form size far effectively than isolation exercises.

A. Light

B. Heavy

C. Mixed

D. Single

Change into Passive Voice

18. Somebody accused me of stealing money.

.......................................................................

19. Peter is using the computer at the moment.

.......................................................................

20. They don’t build a new highway around the city.

.......................................................................

ĐÁP ÁN

1. C

2. D

3. A

4. B

5. D

6. D

7. B

8. B

9. A

10. B

11. A

12. A

13. D

14. B

15. C

16. A

17. D

18. I was accused of stealing money by somebody.

19. The computer is being used at the moment by Peter.

20. A new highway isn"t built around the city.

Trên đây, tìm Đáp Án đã gửi đến chúng ta Đề đánh giá 15 phút môn giờ Anh lớp 10 Unit 2 là một trong bước đệm đặc biệt quan trọng giúp các bạn chuẩn bị các kĩ năng làm bài, làm chủ thời gian cũng giống như kiến thức từ bỏ vựng, ngữ pháp giờ đồng hồ Anh tinh lọc cho ôn tập học kì 2 phê chuẩn sắp tới. Chúc chúng ta có kì thi học tập kì 2 thành công!